AL HET GOEDE… ACHTER HET VRIJTHOF

In nieuwbouwplan Achter het Vrijthof, in het centrum van Vierlingsbeek, geniet je van al het goede dat Vierlingsbeek te bieden heeft. Jansen Bouwontwikkeling realiseert in fase 4 tussen het Vrijthof, de Schepenbank en de Burggraaf 13 appartementen en 3 penthouses. Hier ervaar je het gemoedelijke Brabantse leven, dicht bij alle dagelijkse voorzieningen, in de prachtige groene omgeving van de Peel en de Maas. Echt een plek om van te houden.

Vierlingsbeek…

Tussen Peel en Maas

Vierlingsbeek ligt tussen Boxmeer en Venray in het meest oostelijke puntje van Noord-Brabant. De setting is prachtig: je wordt omringd door het fraaie landschap van de Peel en de rivier de Maas. Hier kom je thuis in een dorp dat de hectiek van de dag ontspringt. Hier vind je alles wat je nodig hebt om fijn te wonen, te ontspannen, uit te vliegen en weer terug te keren.

Achter het Vrijthof | Fase 4

13 appartementen en 3 penthouses

In fase 4 van plan Achter het Vrijthof wordt een appartementengebouw met 16 woningen gerealiseerd. De 13 appartementen en 3 penthouses worden vlakbij de woningen van fase 3 gebouwd: aan het Vrijthof. De architectuur van het gebouw sluit mooi aan bij de dorps-landelijke architectuur van de eerder gerealiseerde woningen van de fases 1, 2 en 3.

Het aanbod voor de verkoop bestaat uit 9 appartementen en 3 penthouses. De verhuur van de 4 huurappartementen wordt tijdens de bouw opgestart.

Bekijk de koopappartementen en -penthouses

Het wordt heerlijk wonen

Achter het Vrijthof

De moderne appartementen en luxe penthouses zijn ruim en duurzaam en vanzelfsprekend van alle gemakken voorzien. De woonoppervlaktes variëren tussen ca. 60 en 120 m². De appartementen en penthouses zijn gasloos en worden voorzien van een duurzame luchtwarmtepomp en van comfortabele vloerverwarming.

Veel lichtinval

Balkon aan de zonzijde!

De appartementen en penthouses van Achter het Vrijthof fase 4 zijn:
- Luxe, maar tegelijkertijd praktisch en functioneel ingericht.
- Opgezet met veel lichtinval.
- Voorzien van vloerverwarming, vloerkoeling en zonnepanelen.
- Gesitueerd aan het Vrijthof of de Schepenbank, met een balkon aan de zonzijde.

Bekijk de ligging

CHECK JOUW FINANCIËLE MOGELIJKHEDEN

Financiële toets

Een volledige ingevulde Financiële zekerheidsstelling die aantoont wat maximaal financieel haalbaar is in jouw of jullie situatie, geeft je voorrang bij de woningtoewijzing.

Lees meer over de financiële toets

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg de actuele status van het aanbod appartementen.

Inschrijven

Alles dichtbij

Kies jij voor Achter het Vrijthof? Dan kies je voor een gemoedelijk én gemakkelijk dagelijks leven, waar jouw nodige basisvoorzieningen altijd in de buurt zijn. Van de dagelijkse boodschappen tot vrijetijdsbestedingen, van scholen tot het treinstation: alles wat je maar nodig hebt, bevindt zich binnen loop- of fietsafstand.

Vrije tijd

In Vierlingsbeek heb je het voor het kiezen qua vrijetijdsbesteding: sport, muziek én natuur zijn hier volop aanwezig. Sluit je aan bij een voetbal- of tennisclub, geniet van het zomerse popfestival Op de Töffel, wandel nabij landbouwgronden en de Maas of waag je aan een tocht over het bekende Pieterpad.

Ligging

Vierlingsbeek is gelegen in het prachtige landschap tussen de Peel en de Maas. Haar ligging biedt enerzijds de gezellige sfeer en karakteristieke trekken van een dorp, maar ook volop groen en landschap. Boxmeer en Venray zijn binnen 15 autominuten bereikbaar en met de trein ben je er zelfs in nog geen 10 minuten.

Verkoper
Jansen Bouwontwikkeling B.V. │ www.jansenbouwontwikkeling.nl

Verkoop & informatie
Makelaardij Nooijen - Boxmeer
0485 – 572 222 | www.makelaardijnooijen.nl

Elly Wintjes Makelaardij - Landhorst
0485 - 470 972 | www.wintjesmakelaardij.nl