Achter het Vrijthof fase 4

Nieuws

Woensdag 13 maart 2024

Kijkmoment laatste appartement

De lente is in zicht en de bouw van de appartementen van Achter het Vrijthof verloopt vlot. Kies jij er ook voor om in 2024 een nieuwbouwappartement van Achter het Vrijthof te betrekken met veel voordelen qua duurzaamheid? Er is nog slechts één appartement beschikbaar: hoekappartement C3 op de begane grond met een eigen parkeerplaats, berging en een terras aan de Vrijthof zijde. Naar verwachting wordt het appartement al in de tweede helft van 2024 opgeleverd!

Heb je interesse in dit laatste appartement van Achter het Vrijthof? Kom dan vrijdag 29 maart 2024 tussen 12.30 en 15.00 uur vrijblijvend een kijkje nemen op de bouwlocatie. Wij laten je dan graag het appartement zien en informeren je over de mogelijkheden. Je bent van harte welkom!

Bij belangstelling kan je natuurlijk ook direct contact opnemen met de makelaars van Makelaardij Nooijen of Elly Wintjes Makelaardij.

Bekijk hier de brochure

Maandag 20 november 2023

Laatste twee appartementen met aantrekkelijke voorwaarden!

Het is volop herfst en de bouw van de appartementen van Achter het Vrijthof gaat onverminderd door. Medio november 2023 heeft Bouwbedrijf Gebroeders van Herpen het hoogste punt bereikt! Er zijn op dit moment nog twee appartementen te koop. Deze laatste appartementen bieden wij nu met aantrekkelijke voorwaarden aan. Als je nu koopt, zijn de grondkosten en vervallen bouwtermijnen tot 1 april 2024 rentevrij. Je hebt tot 1 april 2024 geen dubbele woonlasten!.

Bekijk bijvoorbeeld het tussenappartement met balkon aan de Schepenbank, woningtype E, bouwnummer 5. De verkoopprijs is € 295.000,- v.o.n. Het appartement ligt op de eerste verdieping en heeft veel voordelen qua duurzaamheid. Grijp nog snel je kans voor een nieuw appartement in Vierlingsbeek!

Lees meer over appartement E5

Maandag 25 september 2023

Aangenaam wonen in Vierlingsbeek

Kies jij er ook voor om in 2024 een nieuwbouwappartement van Achter het Vrijthof te betrekken, met veel voordelen qua duurzaamheid? Dat kan met appartement C3 of E5. Heerlijk bij het Vrijthof met je kop koffie in de hand, kijkend naar de mensen... Bekijk de laatste 2 appartementen. Heb je interesse? Neem dan contact op met Makelaardij Nooijen of Elly Wintjes Makelaardij.

Appartement op de 1e verdieping aan de Schepenbank
Wat vind je van appartement E5, het ruime tussenappartement op de 1e verdieping met balkon aan de Schepenbank zijde, een woonoppervlakte van circa 76 m2 en een verkoopprijs van € 295.000,- v.o.n. Dat wordt aangenaam wonen: gasloos, met vloerverwarming, vloerkoeling, een luchtwarmtepomp, zonnepanelen op het dak en een balansventilatiesysteem met warmteterugwinning!

Bekijk het actuele aanbod

Maandag 26 juni 2023

Uitgelicht: royaal en luxe hoekpenthouse

Droom je er altijd al van om te wonen in een luxe penthouse? De blikvanger van het Vrijthof, het hoekpenthouse met uitzicht op de kerk en het plein is nog beschikbaar voor een aantrekkelijke prijs. De verkoopprijs van het ruime penthouse, met een woonoppervlakte van circa 120 m2, is € 405.000,- v.o.n. Bekijk alle verkoopdocumentatie van dit fraaie penthouse op de website. Heb je interesse? Neem dan contact op met Makelaardij Nooijen of Elly Wintjes Makelaardij.

Lees alles over het bijzondere hoekpenthouse

Maandag 26 juni 2023

Ruim 60% verkocht

Kies jij er ook voor om in 2024 een nieuwbouwappartement van Achter het Vrijthof te betrekken met veel voordelen qua duurzaamheid? Alle appartementen en penthouses van het plan zijn gasloos, voorzien van vloerverwarming, vloerkoeling, een luchtwarmtepomp, zonnepanelen op het dak en een balansventilatiesysteem met warmteterugwinning. Er zijn nu nog enkele appartementen beschikbaar. Bekijk bijvoorbeeld woningtype C, bouwnummer 3, het ruime hoekappartement met terras aan de zijde van het Vrijthof, of woningtype H, het royale en luxe hoekpenthouse. Je leest er alles over op deze website. Makelaardij Nooijen en Elly Wintjes Makelaardij vertellen je er graag meer over.

Bekijk de nog beschikbare bouwnummers

Maandag 26 juni 2023

Appartementengebouw krijgt vorm

Het is alweer twee maanden geleden dat op de bouwlocatie aan de Schepenbank het officiële startmoment van de bouw van de appartementen en penthouses in het nieuwbouwplan Achter het Vrijthof Fase 4 plaatsvond. De bouw van Achter het Vrijthof vordert gestaag. De bouwput is geheel uitgegraven en de funderingen zijn gestort. Ook zijn de begane grondvloeren en het eronder gelegen benodigde leidingwerk gereed. Inmiddels is bouwbedrijf Gebroeders van Herpen gestart met het lijmwerk van de dragende binnenwanden op de begane grond. De eerste verdiepingsvloer wordt vervolgens gelegd en er wordt gestart met het staalwerk van de galerijen.
Op het moment dat de dragende wanden op hoogte zijn worden de prefab dakkappen en de platte daken geplaatst waarmee het hoogste punt van Achter het Vrijthof zal worden bereikt. De prognose van de oplevering van de appartementen is het vierde kwartaal van 2024.

donderdag 20 april 2023

Bouw Fase 4 gestart!

Vandaag gaf wethouder Bouke de Bruin van de gemeente Land van Cuijk het officiële startsein voor de bouw van de appartementen en penthouses in plan Achter het Vrijthof Fase 4. In het bijzijn van de kopers en overige betrokkenen ging symbolisch de eerste schop in de grond.

Er zijn nog enkele appartementen te koop: gasloos en voorzien van o.a. zonnepanelen, vloerverwarming en -koeling, met veel lichtinval en een eigen parkeerplaats. Bekijk het actuele aanbod op de klikbare kaart.

Download het persbericht

Maandag 9 januari 2022

Nieuws over verhuur

Vanmiddag ondertekenden Joke Abbring van Wonen Vierlingsbeek, Rob van Nistelrooy van Bouwbedrijf Gebroeders van Herpen en Jeroen Jeukens van Jansen Bouwontwikkeling het koopcontract voor vier appartementen van ‘Achter het Vrijthof’. Wonen Vierlingsbeek neemt deze appartementen in haar portefeuille op voor de sociale huur. Dit verloopt via de website van Wonen Vierlingsbeek.

Lees er meer over op www.wonenvierlingsbeek.nl

Vrijdag 18 november 2022

Aannemer geselecteerd - bouw gegarandeerd!

Vanaf begin juni zijn de betrokken makelaars aan de slag gegaan met het toewijzen van de appartementen. In week 22 zijn de inschrijvers geïnformeerd over de uitslag van de toewijzing en zijn de verkoopgesprekken gestart. De beschikbaarheid van de appartementen is vanaf die tijd continu bijgewerkt en 'live' te volgen op de klikbare situatiekaart. Bekijk hier het actuele aanbod appartementen en penthouses. In de tussentijd is ook de aannemer geselecteerd. Wij kunnen je mededelen dat bouwbedrijf Gebroeders van Herpen het appartementengebouw van Achter het Vrijthof zal realiseren. Zij hebben al veel jaren ervaring met nieuwbouw. Door de kennis en ervaring die zij in de jaren hebben opgedaan leveren zij topkwaliteit. De bouw van de appartementen en penthouses is gegarandeerd en het streven is om al in april 2023 met de bouw te starten!

Heb je interesse in één van de laatste appartementen? Neem dan contact op met de betrokken makelaars:
Makelaardij Nooijen - Boxmeer 0485 – 572 222 | www.makelaardijnooijen.nl
Elly Wintjes Makelaardij - Landhorst 0485 - 470 972 | www.wintjesmakelaardij.nl

Bekijk de referenties van de aannemer op de website

Maandag 27 juni 2022

Enkele appartementen beschikbaar!

Er zijn nog enkele appartementen van Achter het Vrijthof fase 4 beschikbaar. De appartementen en penthouses zijn opgezet met veel lichtinval en voorzien van vloerverwarming, vloerkoeling en zonnepanelen.
Heb je interesse? Neem dan contact op met één van de betrokken makelaars:
Makelaardij Nooijen - Boxmeer
0485 – 572 222 | www.makelaardijnooijen.nl
Elly Wintjes Makelaardij - Landhorst
0485 - 470 972 | www.wintjesmakelaardij.nl

Bekijk het actuele aanbod

Maandag 30 mei 2022

Toewijzing van de appartementen

De inschrijving voor de verkoop van de appartementen is gesloten. Dat betekent dat de makelaars alle inschrijvers zullen beoordelen en de appartementen zullen toewijzen.

Uitslag van de toewijzing
Uiterlijk vrijdag 3 juni a.s. word je door één van de makelaarskantoren ingelicht over de uitslag van de toewijzing. Krijg je in eerste instantie helaas geen appartement of penthouse toegewezen dan plaatsen wij jou automatisch op de reservelijst. Dus check de beschikbaarheid van de appartementen. Deze is op 3 juni volledig bijgewerkt en 'live' te volgen.

Maandag 16 mei 2022

De verkoop is gestart!

Het is zover! De verkoop van de fase 4, de laatste fase van Achter het Vrijthof, is gestart! Je vindt het aanbod van 9 appartementen en 3 penthouses met alle verkoopdocumentatie zoals de prijslijst, de sfeerbrochure, de verkooptekeningen en een instructie van de inschrijfprocedure op de website bij het tabblad downloads van het betreffende bouwnummer. De verkoop eindigt op maandag 30 mei 2022 om 9.00 uur. Makelaardij Nooijen en Elly Wintjes Makelaardij zijn de verkopende makelaars. Interesse? Bekijk het aanbod op de website.

Bekijk de appartementen en penthouses

Maandag 25 april 2022

Start verkoop: 16 mei a.s.

De datum van de start verkoop van Achter het Vrijthof fase 4 is bekend. Vanaf maandag 16 mei a.s. om 12.00 uur vind je het aanbod van de 9 appartementen en 3 penthouses met alle verkoopdocumentatie zoals de prijslijst, de sfeerbrochure, de verkooptekeningen en een instructie van de inschrijfprocedure op de website. De verkoop eindigt op maandag 30 mei 2022 om 9.00 uur.

Dinsdag 8 maart 2022

Bouwbord geplaatst

Het bouwbord van Achter het Vrijthof fase 4 is op 8 maart 2022 op de bouwlocatie geplaatst. De start verkoop komt nu in het zicht! De impressie van het appartementengebouw en enkele interieurimpressies van de appartementen zijn er op te zien. Ook bij Achter het Vrijthof fase 4 zijn Makelaardij Nooijen en Elly Wintjes Makelaardij de verkopende makelaars. Wil je meer weten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of neem contact op met één van de makelaars.

Vrijdag 27 augustus 2021

Jouw mening telt

Op donderdag 15 juli 2021 vond er een inloopavond plaats in de 'Bibliobeek' van Vierlingsbeek. Harm van Schaik, projectleider van Jansen Bouwontwikkeling begeleide de inloopavond en er was ook een vertegenwoordiger van de gemeente Boxmeer aanwezig om vragen over het nieuwbouwplan te beantwoorden. Er waren veelal positieve reacties. Om de meningen over het nieuwe ontwerp te horen heeft men tot en met 22 augustus 2022 per e-mail op de plannen kunnen reageren. Met het eindigen van de bouwvak is het tijd om de reacties en vragen te inventariseren en te beantwoorden. De suggesties die wij ontvangen hebben, worden door ons, de gemeente en de architect beoordeeld en waar mogelijk doorgevoerd in het definitief ontwerp.

De komende maanden wordt het ontwerp voor de appartementen verder uitgewerkt, worden de benodigde procedures opgestart en wordt de verkoopvoorbereiding in gang gezet. Als je je via de website voor de nieuwsbrief hebt aangemeld, word je over de verkoop en/of verhuur op de hoogte gehouden. Zodra er meer nieuws is ontvang je bericht van ons!

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil de nieuwsbrieven in je mailbox ontvangen? Meld je aan en wij informeren je graag en geheel vrijblijvend!

Aanmelden nieuwsbrief

Verkoper
Jansen Bouwontwikkeling B.V. │ www.jansenbouwontwikkeling.nl

Verkoop & informatie
Makelaardij Nooijen - Boxmeer
0485 – 572 222 | www.makelaardijnooijen.nl

Elly Wintjes Makelaardij - Landhorst
0485 - 470 972 | www.wintjesmakelaardij.nl