Achter het Vrijthof fase 4

Nieuws

Maandag 9 januari 2022

Nieuws over verhuur

Vanmiddag ondertekenden Joke Abbring van Wonen Vierlingsbeek, Rob van Nistelrooy van Bouwbedrijf Gebroeders van Herpen en Jeroen Jeukens van Jansen Bouwontwikkeling het koopcontract voor vier appartementen van ‘Achter het Vrijthof’. Wonen Vierlingsbeek neemt deze appartementen in haar portefeuille op voor de sociale huur. Dit verloopt via de website van Wonen Vierlingsbeek.

Lees er meer over op www.wonenvierlingsbeek.nl

Vrijdag 18 november 2022

Aannemer geselecteerd - bouw gegarandeerd!

Vanaf begin juni zijn de betrokken makelaars aan de slag gegaan met het toewijzen van de appartementen. In week 22 zijn de inschrijvers geïnformeerd over de uitslag van de toewijzing en zijn de verkoopgesprekken gestart. De beschikbaarheid van de appartementen is vanaf die tijd continu bijgewerkt en 'live' te volgen op de klikbare situatiekaart. Bekijk hier het actuele aanbod appartementen en penthouses. In de tussentijd is ook de aannemer geselecteerd. Wij kunnen je mededelen dat bouwbedrijf Gebroeders van Herpen het appartementengebouw van Achter het Vrijthof zal realiseren. Zij hebben al veel jaren ervaring met nieuwbouw. Door de kennis en ervaring die zij in de jaren hebben opgedaan leveren zij topkwaliteit. De bouw van de appartementen en penthouses is gegarandeerd en het streven is om al in april 2023 met de bouw te starten!

Heb je interesse in één van de laatste appartementen? Neem dan contact op met de betrokken makelaars:
Makelaardij Nooijen - Boxmeer 0485 – 572 222 | www.makelaardijnooijen.nl
Elly Wintjes Makelaardij - Landhorst 0485 - 470 972 | www.wintjesmakelaardij.nl

Bekijk de referenties van de aannemer op de website

Maandag 27 juni 2022

Enkele appartementen beschikbaar!

Er zijn nog enkele appartementen van Achter het Vrijthof fase 4 beschikbaar. De appartementen en penthouses zijn opgezet met veel lichtinval en voorzien van vloerverwarming, vloerkoeling en zonnepanelen.
Heb je interesse? Neem dan contact op met één van de betrokken makelaars:
Makelaardij Nooijen - Boxmeer
0485 – 572 222 | www.makelaardijnooijen.nl
Elly Wintjes Makelaardij - Landhorst
0485 - 470 972 | www.wintjesmakelaardij.nl

Bekijk het actuele aanbod

Maandag 30 mei 2022

Toewijzing van de appartementen

De inschrijving voor de verkoop van de appartementen is gesloten. Dat betekent dat de makelaars alle inschrijvers zullen beoordelen en de appartementen zullen toewijzen.

Uitslag van de toewijzing
Uiterlijk vrijdag 3 juni a.s. word je door één van de makelaarskantoren ingelicht over de uitslag van de toewijzing. Krijg je in eerste instantie helaas geen appartement of penthouse toegewezen dan plaatsen wij jou automatisch op de reservelijst. Dus check de beschikbaarheid van de appartementen. Deze is op 3 juni volledig bijgewerkt en 'live' te volgen.

Maandag 16 mei 2022

De verkoop is gestart!

Het is zover! De verkoop van de fase 4, de laatste fase van Achter het Vrijthof, is gestart! Je vindt het aanbod van 9 appartementen en 3 penthouses met alle verkoopdocumentatie zoals de prijslijst, de sfeerbrochure, de verkooptekeningen en een instructie van de inschrijfprocedure op de website bij het tabblad downloads van het betreffende bouwnummer. De verkoop eindigt op maandag 30 mei 2022 om 9.00 uur. Makelaardij Nooijen en Elly Wintjes Makelaardij zijn de verkopende makelaars. Interesse? Bekijk het aanbod op de website.

Bekijk de appartementen en penthouses

Maandag 25 april 2022

Start verkoop: 16 mei a.s.

De datum van de start verkoop van Achter het Vrijthof fase 4 is bekend. Vanaf maandag 16 mei a.s. om 12.00 uur vind je het aanbod van de 9 appartementen en 3 penthouses met alle verkoopdocumentatie zoals de prijslijst, de sfeerbrochure, de verkooptekeningen en een instructie van de inschrijfprocedure op de website. De verkoop eindigt op maandag 30 mei 2022 om 9.00 uur.

Dinsdag 8 maart 2022

Bouwbord geplaatst

Het bouwbord van Achter het Vrijthof fase 4 is op 8 maart 2022 op de bouwlocatie geplaatst. De start verkoop komt nu in het zicht! De impressie van het appartementengebouw en enkele interieurimpressies van de appartementen zijn er op te zien. Ook bij Achter het Vrijthof fase 4 zijn Makelaardij Nooijen en Elly Wintjes Makelaardij de verkopende makelaars. Wil je meer weten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of neem contact op met één van de makelaars.

Vrijdag 27 augustus 2021

Jouw mening telt

Op donderdag 15 juli 2021 vond er een inloopavond plaats in de 'Bibliobeek' van Vierlingsbeek. Harm van Schaik, projectleider van Jansen Bouwontwikkeling begeleide de inloopavond en er was ook een vertegenwoordiger van de gemeente Boxmeer aanwezig om vragen over het nieuwbouwplan te beantwoorden. Er waren veelal positieve reacties. Om de meningen over het nieuwe ontwerp te horen heeft men tot en met 22 augustus 2022 per e-mail op de plannen kunnen reageren. Met het eindigen van de bouwvak is het tijd om de reacties en vragen te inventariseren en te beantwoorden. De suggesties die wij ontvangen hebben, worden door ons, de gemeente en de architect beoordeeld en waar mogelijk doorgevoerd in het definitief ontwerp.

De komende maanden wordt het ontwerp voor de appartementen verder uitgewerkt, worden de benodigde procedures opgestart en wordt de verkoopvoorbereiding in gang gezet. Als je je via de website voor de nieuwsbrief hebt aangemeld, word je over de verkoop en/of verhuur op de hoogte gehouden. Zodra er meer nieuws is ontvang je bericht van ons!

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil de nieuwsbrieven in je mailbox ontvangen? Meld je aan en wij informeren je graag en geheel vrijblijvend!

Aanmelden nieuwsbrief

Verkoper
Jansen Bouwontwikkeling B.V. │ www.jansenbouwontwikkeling.nl

Verkoop & informatie
Makelaardij Nooijen - Boxmeer
0485 – 572 222 | www.makelaardijnooijen.nl

Elly Wintjes Makelaardij - Landhorst
0485 - 470 972 | www.wintjesmakelaardij.nl